TAULELL

   2LLUITA png       

 

logocapweb

CONSELL DE POLICIA 24-04-2015: HO ESTUDIAREM....

Avui hem assistit a un Consell de la Policia. Com a qüestió prèvia, dir-vos que hi havia 38 punts a l’ordre del dia (una autèntica ximpleria molt simptomàtica) i que, tot i que el Departament coneix amb força antel·lació les peticions, la resposta més repetida ha estat: HO ESTUDIAREM..., és a dir, aneu esperant. No podem informar dels 38 punts tractats en un comunicat. Se suposa que els comunicats han de ser breus. Us farem 5 cèntims del que considerem més rellevant. Si algú vol més informació, que es posi en contacte amb nosaltres.

-        Rehabilitació  funcionaris. Funció pública està fent una normativa que valdrà per tots.

-        Eleccions: fins dues hores de coincidència amb jornada laboral no hi ha hores per anar a votar, de 2 a 4 hores, dues hores de permís, més de quatre hores quatre hores per anar a votar. Els qui participin en dispositiu electoral rebran 143’42 euros de l’Estat.

-        S’està a punt d’aprovar una instrucció per a que  llengua estrangera puntuï.

-        Hem penjat el cronograma de processos selectius a la nostra web. Hi haurà convocatòria de caporals, sergents i sotsinspectors, també concurs general. De la convocatòria d’accés encara no tenen dades.

-        Estan preparant una nova instrucció per l’abonament de les despeses de BTP, busquen alguna empresa per concertar (mal assumpte, no podrem anar on vulguem).

-        Per imperatiu pressupostari enguany tampoc poden complir l’acord d’equiparació.

-        No volen regular un permís específic per intervencions quirúrgiques ambulatòries.

-        Estan en vies de resoldre la compensació entre hores acumulades i hores de romanent pendents en companys que hagin estat de baixa.

-        Instal·laran a Egara un monument en record dels companys morts en acte de servei.

-        Informen de la futura implementació d’un sistema per a que les patrulles puguin fer consultes informàtiques des del vehicle, des del carrer.

-        Es dotarà de ASP a tothom. Spray, de moment, es descarta.

-        No volen crear un servei de guarderia pròxim a Egara.

-        Reiteraran gestions amb mitjans per difuminar cares de mossos.

-        Informen que ja s’ha donat tràmit a l’Estat de les dades necessàries per calcular el cost en SS de la jubilació anticipada dels Mossos d’Esquadra. Tràmit previ a la decisió.

-        Durant l’any es donarà el val de roba del 2012. 2013 i 2014 no saben quan podran.

-        La setmana que ve sortirà el protocol sobre tema terrorista.

-        S’està estudiant l’establiment de mesures de seguretat al pàrquing exterior d’Egara. No volen posar vigilància personal. S’ha reforçat vigilància.

-        Forma part del criteri discrecional de la GP no donar felicitacions a companys que estan immersos en informacions reservades o expedients disciplinaris.

-        La DGP va presentar denúncia contra twiters que van ofendre mossos morts. Hi ha identificats.

-        Procuraran que els agents de RPPO puguin fer tir prop del domicili en setmana de festa.

SALUT !

 

Enric ALSINA ILLA, SG del SAME. Catalunya a 24-04-2015


 

Avís legal